Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 ξεκινήσαμε, αυτή τη φορά με συνοδοιπόρους μας τις μητέρες του σχολείου μας. Προορισμός μας το όμορφο Μπεράτι  – Αρδενίτσα – Κολικόντσασι και Φίερι. Αρχικά, επισκεφθήκαμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Δημητρίου και αφού πήραμε ευχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βερατίου κ. Ιγνάτιο κατευθυνθήκαμε στο ιστορικό κάστρο της πόλης. Εκεί περιηγηθήκαμε στη παλιά πόλη με τις πολλές και όμορφες εκκλησίες. Έπειτα, το κέφι ζωντάνεψε στο μεσημεριανό φαγητό όπου χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς. Επόμενος σταθμός, η ιστορική μονή της Παναγίας στην Αρδενίτσα που δεσπόζει στον ομώνυμο λόφο στην πεδιάδα της Μουζακιάς. Έπειτα, είχαμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε στο τάφο του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού στο Κολικόντασι. Τέλος, σταματήσαμε στο εμπορικό κέντρο στο Φίερι όπου έγιναν οι απαραίτητες αγορές!

Καθ” όλη τη διάρκεια της εκδρομής, υπήρχε αμείωτο το κέφι, η ζωντάνια και η χαρά στα πρόσωπα των μητέρων μας. Η ευχή όλων ήταν να υπάρξουν τέτοιες ευκαιρίες και στο προσεχές μέλλον!

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>