Ο χώρος της κατασκήνωσης! Διακρίνονται η πισίνα, τα σπιτάκια και τα πολλά δέντρα που μας δίνουν την κατάλληλη σκιά ώστε να παίζουμε άνετα το καλοκαίρι!
Ο καιρός της κατασκήνωσης,
που με λαχτάρα περιμέναμε όλο το χειμώνα,
επιτέλους έφτασε!!!
Ενημερωθείτε παρακάτω για τις ημερομηνίες
και μη χάνετε ούτε λεπτό!
Δηλώστε χωρίς δεύτερη σκέψη!
Δε χάνονται τέτοιες συναρπαστικές ευκαιρίες!!

Kampingu Metamorfoza

Στο Γλυκομίλι, σε κατάφυτη πλαγιά όπου οι καστανιές και τα πεύκα χαρίζουν οξυγόνο και δροσιά, είναι στημένες οι ιδιόκτητες κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας έχουν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την κατασκηνωτική ζωή μαζί με τους συμμαθητές τους, να χαρούν ανεπανάληπτες στιγμές παιχνιδιού, ψυχαγωγίας, αλλά και ωφέλιμων συναντήσεων και  μορφωτικών ευκαιριών, πάντα υπό την άγρυπνη επίβλεψη, φροντίδα και στοργή ειδικού προσωπικού-ομαδαρχών.

Η άρτια οργάνωση, που στηρίζεται στην αγάπη και τη μακρόχρονη κατασκηνωτική εμπειρία των ομαδαρχών και του βοηθητικού προσωπικού που στελεχώνουν την κατασκήνωση, υπόσχεται μέρες ξεκούρασης μετά από τους κόπους της σχολικής χρονιάς.

Μία λιγόλεπτη ταινία με φωτογραφίες, θα σας μεταφέρει τη χαρά και τις όμορφες στιγμές που ζουν οι μαθητές μας στην κατασκήνωση, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και φίλοι τους, που δεν είναι μαθητές του Σχολείου μας.