Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας έλαβαν μέρος, την Τετάρτη, 10.2.2021, στην Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών που φέτος, λόγω Πανδημίας, διοργανώθηκε διαδικτυακά.
Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου. Βασίζεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών. Ο διαγωνισμός αποτελείται από 3 γύρους: Σχολικός, Περιφερειακός και Τελικός Γύρος.
Ως ένας μοναδικός διαγωνισμός, προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριες μοναδικές ευκαιρίες, εμπειρίες και ενθουσιασμό. Η Οικονομική Ολυμπιάδα εξάλλου έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να εντοπίζει τους πιο ταλαντούχους νέους οικονομολόγους και να στηρίζει την εκπαιδευτική τους πορεία συνδέοντάς τους με ειδικούς, και παρέχοντας έμπνευση και υποστήριξη στα βήματά τους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η τελειόφοιτη μαθήτρια του Λυκείου μας Νικόλ Ντεμίρη προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του σημαντικού διαγωνισμού, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους και συγχαίρουμε θερμά την μαθήτριά μας για τον ζήλο και την σημαντική διάκρισή της.
 Ευχόμαστε, τόσο στην ίδια όσο και στους υπόλοιπους διακριθέντες μαθητές ανά την Ευρώπη,
                                 Καλή επιτυχία και στην επόμενη φάση!

Ανδρονίκη Κοτσολλάρη,

Εκπαιδευτικός Λυκείου «Πνοή Αγάπης»

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!

 

Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα