Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014. Η πρώτη μέρα μας στο σχολείο! Επιτέλους, μετά από ένα ευχάριστο και ξεκούραστο καλοκαίρι συναντιόμαστε και πάλι! Βέβαια, κάποιοι τα είπαμε και στην κατασκήνωση που διοργανώνει για μας η Μητρόπολη Αργυροκάστρου. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε και να περάσουμε όμορφα με τους συμμαθητές μας.

Γεμάτη χαμόγελα η πρώτη μέρα! Νέα σχολική χρονιά, νέοι στόχοι, νέες ευκαιρίες για μάθηση. Μπήκαμε για πρώτη φορά στην τάξη μας και γνωριστήκαμε με τη δασκάλα μας!

Μαζί μας βρισκόταν κι ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου κ. Δημήτριος, ο υπεύθυνος για την Ορθόδοξη Εκκλησία της περιοχής μας. Ήρθε να μας αγιάσει ώστε να έχουμε την ευλογία του Θεού σε όλο το σχολικό έτος. Έτσι, με τη βοήθεια και την ευλογία του Θεού, ευχόμαστε να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά τη σχολική μας χρονιά!

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>