Και έφτασε η τελευταία σχολική μέρα του 2018. Τις πρώτες ώρες είχαμε την ευλογία να πάμε όλοι στην Εκκλησία και να παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργιά. Δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλύτερα για την Γέννηση του Χριστού στον κόσμο παρά με τη συμμετοχή μας στη λατρευτική ζωή της Εκκλησιάς.
Στη συνέχεια είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την διευθύντρια της Παιδεία του Αργυροκάστρου την κυρία Lindita Rova. Συγκεντρωθήκαμε όλοι στην αίθουσα εκδηλώσεων και η χορωδία μας τραγούδησε το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Το ρυθμικό χειροκρότημα και το χαμόγελο από όλα τα παιδιά έκανε την ατμόσφαιρα ζωντανή και ζεστή. Η κυρία Rova χάρηκε πολύ, εξέφρασε το θαυμασμό της και μας χάρισε τις καλύτερες ευχές της για χαρούμενα Χριστούγεννα!
Ήρθε, όμως, η ώρα του αποχαιρετισμού. Δώρα που προετοιμάστηκαν με πολλή αγάπη και χειροποίητες κάρτες έκαναν επιτέλους την εμφάνιση τους. Τις ώρες πριν αποχωρίσουμε ο καθένας για το σπίτι του κοντά ή μακρυά γέμισε το σχολείο μας με θερμες ευχές για καλές διακοπές, ευλογημένα Χριστούγεννα και χαρούμενη νέα χρονιά!