Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 το σχολείο μας είχε τη μεγάλη χαρά να τραγουδήσει τα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο μας κ. Αναστάσιο. Αρχικά, παρακολουθήσαμε τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό «Ανάσταση του Χριστού» και περιηγηθήκαμε στο συγκρότημα του Καθεδρικού (παρεκκλήσιο Γεννήσεως του Χριστού, πολιτιστικό κέντρο). Έπειτα, μεταβήκαμε στο Συνοδικό Κέντρο όπου είχαμε τη χαρά να επικοινωνήσουμε με τον Αρχιεπίσκοπο. Αφού του τραγουδήσαμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ένα τραγούδι που έχουμε συνθέσει για εκείνον, παρακολουθήσαμε ένα βίντεο που είχαμε ετοιμάσει με τις δράσεις του σχολείου μας.

 

 

 

Στη συνέχεια, είδαμε ένα σύντομο απόσπασμα από τη ζωή και τα έργα του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου. Σε κλίμα συγκίνησης και αγάπης ευχηθήκαμε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και αποχαιρετήσαμε τον Αρχιεπίσκοπο.

Η εκδρομή μας συνεχίστηκε στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο όπου παίξαμε διασκεδαστικά παιχνίδια και περάσαμε πολύ όμορφα. Τέλος, επισκεφθήκαμε το εμπορικό κέντρο Teg όπου κάναμε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας και γυρίσαμε πίσω στο Αργυρόκαστρο.

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>