Οι ετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς…Μικροί και μεγάλη προετοιμάστηκαν πυρετωδώς για την όμορφη χριστουγεννιάτική έκπληξη που φέτος το σχολείο είχε ετοιμάσει για όλους τους φίλους του. Και στις 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 9χρονου Σχολείου μας όλα ήταν έτοιμα! Το πρώτο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικό Bazaar των Εκπαιδευτηρίων «Πνοή Αγάπης» είναι γεγονός.
Η χαρά και η συγκίνηση όλων των συμμετεχόντων ήταν έκδηλη, όχι μόνο λόγω των θαυμάσιων χειροποίητων δημιουργημάτων που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές μας, αλλά κυρίως διότι τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των σεισμόπληκτων αδελφών μας που φιλοξενούνται στη Μονή του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο.
Η μεγάλη προσέλευση των γονέων ήταν μια συγκινητική έμπρακτη στήριξη όλης αυτής της προσπάθειας που κατέβαλλαν μαθητές και εκπαιδευτικοί τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την ημέρα διοργάνωσης του Φιλανθρωπικού Bazaar μας.
Ευχόμαστε τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες να πολλαπλασιαστούν και οι καρποί τους να ωφελήσουν πολλούς ακόμα συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!