Με πολλή χαρά σας καλωσορίζουμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας που ετοιμάσαμε με αγάπη και φροντίδα/ μεράκι για όλους εσάς! Σήμερα που αγγίζουμε σχεδόν την μεγάλη μέρα της Γεννήσεως του Χριστού στη Γη είναι μια πολλή καλή ευκαιρία να προετοιμάσουμε την καρδιά μας για να δεχτεί το νεογέννητο Χριστό. Μέσα σε αυτό το πνεύμα θα ακούσετε και θα δείτε πολλά! Ευχόμαστε να νιώσετε τα πραγματικά αιώνια Χριστούγεννα!
Ας σηκωθούμε, λοιπόν, να ψάλλουμε…

Πρώτη Τάξη: Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια
Στολίδια υπάρχουν πολλά. Όμως τα χριστουγεννιάτικα στολίδια έχουν μια ξεχωριστή χάρη και ομορφιά! Ας απολαύσουμε τους μικρότερους μαθητές τους σχολείου μας που θα μας μεταφέρουν στον κόσμο των της χριστουγεννιάτικης ομορφιάς!

Δεύτερη Τάξη: Οι καμπάνες των Χριστουγέννων
Ακούς κάτι;
Μα ναι. Κάτι μελωδικό και ωραίο χαϊδεύει τα αυτιά μας!
Τι να είναι άραγε;
Τα παιδιά της Δεύτερης Τάξης θα μας λύσουν αυτήν την απορία.

Τρίτη Τάξη: Τι δώρο θα Του χαρίσω;
Χριστούγεννα χωρίς δώρα γίνεται;
Όχι βέβαια. Όμως, η σωστή ερώτηση είναι : Τι δώρο θα χαρίσω, και μάλιστα στα πρόσωπα που αγαπώ πολυ;
Τα παιδιά της Τρίτης Τάξης θα μας παρουσιάσουν ποιο είναι το καλύτερο δώρο για Εκείνον που μας έκανε δώρο την ίδια τη ζωή.

Χορωδία:
Μέσα από μια επιλογή χριστουγεννιάτικων μελωδιών η χορωδία μας θα τραγουδήσει τη χαρά των Χριστουγέννων!

Τετάρτη Τάξη: Ήθη και έθιμα από όλον τον κόσμο
Η παράδοση έχει την δική της θέση στην ομορφιά των Χριστουγέννων. Όμως πώς να περνούν τα Χριστούγεννα στην άλλη γωνία της Γης; Η Τέταρτη Τάξη θα παρουσιάσει μπροστά στα μάτια μας ήθη και έθιμα από όλον τον κόσμο.

Πεμπτη- Έκτη Τάξη: Θεατρικό: Χριστουγεννιάτικη Ιστορία
Όλο για κουστούμια, πρόβες και σκηνικά ακούς τώρα τελευταία από την Πέμπτη και την Έκτη τάξη. Μα φυσικά αφού ετοιμάζει ένα πολύ ωραίο θεατρικό. Ας απολαύσουμε λοιπόν την Χριστουγεννιάτικη Ιστορία που θέλουν να μας διηγηθούν τα παιδιά με τον δικό τους τρόπο.

Πιάνο:
Οι μαθητές των απογευματινών .αθλημάτων του πιάνου θέλουν κι αυτοί να στολίσουν τη γιορτή μας με τις μελωδίες που θα μας παίξουν. Ας τους ακούσουμε!

Χορωδία: Καλαντοδρόμιο
Στο τέλος της γιορτής η χορωδία μας θα τραγουδήσει κάλαντα από διάφορες περιοχές μεταφέροντας μας το μήνυμά των Χριστουγέννων μέσα από την παράδοση.
Εμείς ευχόμαστε ο Χριστός να γεμίζει τις καρδιές όλων με αγάπη και χαρά! Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!