Σας καλωσορίζουμε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας! Αυτές τις μέρες που περιμένουμε να γιορτάσουμε την γέννηση του Χριστού πολλές σκέψεις περνάνε από το μυαλό μας. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τα δώρα, οι κάρτες, τα κάλαντα, και τόσα άλλα. Όμως, το πιο σημαντικό είναι η προετοιμασία της ψυχής μας να δεχτεί το θαύμα της ενανθρωπήσεως του Χριστού. Γι’ αυτό και με τη γιορτή μας επιθυμούμε να βοηθήσουμε τις ψυχές μας να βιώσουμε φέτος τα Χριστούγεννα πιο βαθειά, πιο πνευματικά, πιο αληθινά! Σε αυτήν την προσπάθεια θα μας βοηθήσει μια προβολή που έχει ετοιμαστεί με πολλή αγάπη και φροντίδα.

Θεατρικό:
Ο χρόνος γυρνάει πίσω, σε κάποια Χριστούγεννα κατά τη διάρκεια των διωγμών εναντίον των πρώτων χριστιανών. Κάποιοι μάρτυρες βρίσκονται στη φυλακή. Μέσα στη Γη, αλλά τόσο κοντά στον ουρανό. Ας παρακολουθήσουμε, λοιπόν το θεατρικό: Χριστούγεννα στις κατακόμβες!

Χορωδία: Καλαντοδρόμιο
Στη συνέχεια, η χορωδία μας θα τραγουδήσει κάλαντα από διάφορες περιοχές μεταφέροντας μας το μήνυμά των Χριστουγέννων μέσα από την παράδοση.

Πιάνο:
Οι μαθητές των απογευματινών μαθημάτων πιάνου θέλουν κι αυτοί να στολίσουν τη γιορτή μας με τις μελωδίες που θα μας παίξουν. Ας τους ακούσουμε!

Δρώμενο: Χριστούγεννα με Πνοή Αγάπης
Τέσσερις μαθήτριές έχουν κανονίσει να συναντηθούν. Είναι απόγευμα. Λίγες ώρες τους χωρίζουν από την τελευταία σχολική μέρα του 2019. Ας παρακολουθήσουμε, λοιπόν τη σκέψη, τα συναισθήματα και τις έννοιες τους!

Χορωδία:
Την γιορτή θα κλείσει η χορωδία μας με μια επιλογή χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Εμείς ευχόμαστε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με Πνοή Αγάπης! Ο νεογέννητος Χριστός ας μας ευλογεί όλους με τη ζεστασιά της θυσιαστικής Του αγάπης!

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!