Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017, σε ιδιαίτερα συγκινητική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα εορτάστηκαν στα Τίρανα τα 25-χρονα της ενθρόνισης του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου, ως Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας. Στην πανηγυρική θεία λειτουργία συλλειτούργησαν τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, καθώς και κληρικοί που χειροτόνησε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος από τα πρώτα χρόνια της ενθρόνισής του. Παρόντες ήσαν κληρικοί και πιστοί από όλες τις ορθόδοξες μητροπόλεις της Αλβανίας, πολιτικοί και άλλες προσωπικότητες της αλβανικής κοινωνίας. Ακολούθησε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο όπου η χορωδία του σχολείου μας τραγούδησε 3 τραγούδια.

Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης, το σχολείο μας επισκέφθηκε το εμπορικό κατάστημα TEG όπου τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να παίξουν, να φάνε και να διασκεδάσουν. Πριν από την άφιξή μας στο Αργυρόκαστρο, κάναμε στάση σε παραλία στο Δυρράχιο όπου απολαύσαμε το ηλιοβασίλεμα και ήπιαμε ένα δροσερό ρόφημα.

Ευχόμαστε εις έτη πολλά στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο!

(μέρος κειμένου από: http://orthodoxalbania.org/alb/index.php/el/lajme-2/blog/4352-25 )

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>