Το Σάββατο είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την Έκτη Τάξη των εκπαιδευτηρίων “Απόστολος Παύλος” Θεσσαλονίκης. Αυτή η συνάντηση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια με την αδελφοποίηση των δύο σχολείων.
Πρώτα καλωσορίσαμε τα παιδιά στο Ναό που βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου μας. Τα παιδιά και οι συνοδοί τους προσκύνησαν, οι υπεύθυνοι αντάλλαξαν θερμά λόγια και η υποδοχή ολοκληρώθηκε με βίντεο και φυσικά με κέρασμα!
Στη συνέχεια, τα παιδιά συμμετείχαν σε οργανωμένο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι θησαυρού στους χώρους του σχολείου μας δε θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα! Ταυτόχρονα οι γονείς των παιδιών ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου. Αφού ολοκληρώσαμε όλοι το μεσημεριανό μας φαγητό που προσφέρθηκε σε χώρο του σχολείου μας χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς και χαρήκαμε μικροί και μεγάλοι.
Η επίσκεψη των παιδιών δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της ξενάγηση στο γραφικό Αργυρόκαστρο. Μια βόλτα στο κάστρο και στα καλντερίμια ολοκλήρωσαν την όμορφη συνάντηση των δύο σχολείων.
Ευχόμαστε η συνεργασία να συνεχιστεί και να μας γεμίζει πάντα με τόσο όμορφες κοινές εμπειρίες!