Πριν δύο εβδομάδες ένα τηλεφώνημα μας ξάφνιασε ευχάριστα. Τέσσερις μαθήτριές από την Ένατη Τάξη κέρδισαν το πρώτο βραβείο στον 7ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για τον έλεγχο του καπνίσματος 2019 – 2020: «Ναι στον Αθλητισμό, Όχι στο Κάπνισμα». Η χαρά μας για την Ευαγγελία Λόνγκο, Φιόνα Πούλα, Βικτώρια Αλίκο και Κλέα Διαμάντη ήταν πολλή μεγάλη! Μάλιστα το βραβείο συνοδευόταν από δωρακια και μια επιταγή 100€ για την καθεμία.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με όλα τα έξοδα μεταφοράς και διανομής πληρωμένα από την διοργάνωση του 10ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία Για Έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα». Είναι μεγάλη τιμή που τα παιδιά μας πήραν τα βραβεία από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλο. Οι μαθήτριές μας έγιναν με αυτόν τον τρόπο οι καλύτεροι πρεσβευτές του Σχολείου μας!
Το κείμενο για το οποίο βραβεύτηκαν είναι συγκλονιστικά επίκαιρο, ιδωμένο μέσα από την καθαρή ματιά, όλο ζωντάνια και προβληματισμό ενός νέου σήμερα.
Τέτοιες προσπάθειες αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους, μαθητές και εκπαιδευτικούς!
Πολλά συγχαρητήρια!!!

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!