Στις 10 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε  στα Εκπαιδευτήρια «Παλλάδιο» στην Αθήνα, η Τελετή Βράβευσης για την 1η Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα που διοργανώθηκε από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης». Ιδιαίτερη ήταν η χαρά μας καθώς ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης απένειμε στο Γενικό Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων μας Τιμητική Πλακέτα για την συμμετοχή των μαθητών μας σε αυτή την Ολυμπιάδα.

    Στην προσφώνησή του, ο κ. Χρυσουλάκης εξήρε τον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου στην προώθηση και αναβάθμιση της παιδείας, τονίζοντας μάλιστα πως τα Εκπαιδευτήρια «Πνοή Αγάπης» είναι μια απτή απόδειξη της σποράς αγάπης που ο Αρχιεπίσκοπος συνεχίζει με ακάματο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.

    Εκ μέρους των Εκπαιδευτηρίων μας χαιρέτησε ο διευθυντής του Λυκείου κ. Θεόδωρος Κέσκος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η συμμετοχή του σχολείου στην Οικονομική Ολυμπιάδα και η συνεργασία με το ΚΕΦιΜ και κυρίως με τη Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού αποτέλεσε μια εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία με πολλαπλά οφέλη για την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου.

   Στην εκδήλωση, έδωσαν το παρών σημαντικές προσωπικότητες της Οικονομικής ζωής της Ελλάδος όπως ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, και πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, ο οποίος απένειμε και το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τον Χαιρετισμό του Διευθυντή του Λυκείου

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό