Η γιορτή λήξης του Εννιάχρονος σχολείου πραγματοποιήθηκε και φέτος αποδίδοντας τους καρπούς μιας ολόκληρης χρονιάς! Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν την έκθεση με τα έργα των μαθητών μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, πριν την έναρξη της γιορτής.

Την γιορτή άνοιξε η χορωδία μας με μια επιλογή τραγουδιων από το CD που μόλις κυκλοφόρησε! Αμέσως μετά οι μικροί μαθητές του σχολείου μας μετέδωσαν με τη δική τους πνοή όλα αυτά που έμαθαν αυτή τη σχολική χρονιά! Η 2η τάξη μας ταξίδεψε στον φαναταστικό κόσμο των βιβλίων με το μουσικο δρωμενο “Ο παντοτινός μου φίλος το βιβλίο”. Στη συνέχεια του προγράμματος κάτι συνεβη. Θρανία, πίνακες και κιμωλιες ζωντάνεψαν με το θεατρικό της 3ης τάξης : ” Φροντίζω το σχολείο μου”. Η 4η Τάξη δραματοποίησε στη συνέχεια έναν αγαπημένο μύθο των παιδιών ” Ο λαγός και η χελώνα”. Η 5η Τάξη είχε ετοιμάσει με κίνηση και τραγούδι τον απολογισμό όλης της χρονιάς.
Μετά την ερμηνεία τραγουδιών από τους μαθητές του πιάνου η 6η Τάξη μας συγκίνησε ταξιδεύοντάς μας πάνω στα φτερά ενός αγγέλου!

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη βραβεία, επαίνους και διακρίσεις από τους μαθητές του σχολείου μας. Γι’ αυτό και οι μαθητές μας με κάθε επισημότητα πήραν τα βραβεία και τα πτυχία τους από το χέρι του Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημητρίου. Την γιορτή μας έκλεισε το χορευτικό τμήμα του σχολείου μας με παραδοσιακούς χορούς!

Ευχόμαστε με πολλή αγάπη σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο!