Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Με πολλή αγάπη και μεράκι οι εκπαιδευτικοί και οι μεγαλύτεροι μαθητές των εκπαιδευτηρίων Πνοή Αγάπης ετοίμασαν για όλους την καλοκαιρινή γιορτή λήξης. Μπροστά στα μάτια μας ξετυλίχτηκαν εικόνες με περιεχόμενο και χιούμορ από τη σχολική μας ζωή.  Μπορείς να προσθέσεις: Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν πειράματατα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας καθώς και να δούν την ομάδα ρομποτικής πριν την έναρξη της γιορτής.
Πρώτα η χορωδία μας τραγούδησε μια επιλογή τραγουδιών από το νέο της CD Μελωδίες Χαράς! Στη συνέχεια τέσσερις μαθήτριες του Λυκείου μας θύμισαν όλες τις δραστηριότητες της φετινής σχολικής χρονιάς μεσα από το θεατρικό “Αξίζει”.
Με το σύνθημα : “Δεν είναι ένας δεν είναι δύο δεν είναι τρεις …. Είναι είκοσι τρεις” μας αποχαιρετισαν ολοκληρώνοντας την πορεία τους στο Εννιάχρονο σχολείο οι μαθητές της 9ης Ταξης. Τα λόγια που μας απηύθυναν γραμμένα μέσα από την καρδιά τους μας συγκίνησαν πολύ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σίγουρη αγκαλιά του Λυκείου μας!
Στη συνέχεια ξετυλίχτηκαν μπροστά στα μάτια μας εικόνες από το βίντεο Εκστρατεία Αγάπης! Οι μαθητές της 8ης τάξης έκαναν πράξη το σύνθημα Όταν δίνεις παίρνεις χαρά και μετέδωσαν και σε μας τη χαρά τους. Αλλάζοντας τον τόνο της γιορτής οι μαθητες της 11ης Τάξης μας παρουσίασαν μια σκηνή από το πασίγνωστο δράμα του Βιτσέντζου Κορνάρου Η Θυσία του Αβραάμ. Τέλος, 7η τάξη μας έκανε να γελάσουμε με τα ξεφτέρια μιας σχολικής τάξης.
Η γιορτή έκλεισε μουσικά πάντοτε με τραγούδια από τους μαθητές του πιάνου, από τη χορωδία και με παραδοσιακούς χορούς από τη χορευτική ομάδα του σχολείου μας. Επίσης, δόθηκαν τα βραβεία και τα πτυχία στους μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς, στην πληροφορική, στο διαγωνισμο Κανγκουρό και στη φιλαναγνωσία!
Ευχόμαστε σε όλους ένα ευλογημένο καλοκαίρι και καλή αντάμωση γιατί και του χρόνου…. εδώ θα είμαστε!