Informatika

Shkolla jonë funksionon si qendër zyrtare certifikimi për të gjithë të interesuarit.

Më shumë

Aktivitete të Mbasdites

Jeta shkollore nuk ndalon me rënien e ziles në drekë

Më shumë

Ellinomatheia

Shkolla 9-vjeçare funksionon si qendër zyrtare për certifikimin e Gjuhës Greke në provimet që zhvillohen çdo maj.

Më shumë

Mirë se erdhët në faqen e internetit të shkollave “Frymë Dashurie”

Institucionet arsimore “ Frymë Dashurie “ i përkasin Kishës Ortodokse Autokefale të Shqipërisë , e cila papushim kujdeset për promovimin dhe mbështetjen e arsimit cilësor si edhe formimin tërësor të nxënësve . Institucionet tona arsimore kanë si synim të dyfishtë formimin e shkëlqyer dhe edukimin e krishterë të shpirtit , duke i shërbyer kështu me përkushtim të vërtetës, dashurisë dhe bukurisë.
Shkolla 9-vjeçare u themelua në vitin 2008, kurse Gjimnazi i i Përgjithshëm u përurua në muajin shtator të vitit 2017 nga Kryepiskopi i Shqipërisë z.z.Anastasi.
.

Më shumë…

«Stolisni shpirtrtat e fëmijëve me edukimin e duhur dhe të gjitha të tjerat pasojnë»

Shën Grigori Theologu

«Sikundër bletët zgjedhin nektarin nga lulet, ashtu edhe ju zgjidhni ato që lexoni. Të mbani të mirat dhe të dobishmet»

Vasili i Madh

«Edukimi do të kultivojë shpirtrat e fëmijëve»

Shën Joan Gojarti

Artikuj të fundit

Projekt në Qytetari
Projekt në Qytetari

Ky projekt u organizua në kuadër të temave mësimore për familjen dhe…

Nje dite e fresket ne gjimnazin tone…
Nje dite e fresket ne gjimnazin tone…

Ftesë
Data: 14.6.2018
Vendi: Gjimnazi «Frymë Dashurie»
Dresscode:…

Çmim për  projektin digjital për nxënësit e Gjimnazit
Çmim për projektin digjital për nxënësit e Gjimnazit

Radiotelevizioni edukativ i Ministrisë së Arsimit të Greqisë në bashkëpunim…

Κατασκήνωση με παιχνίδι και χαρά! (Α’ – Β’ τάξεις)
Κατασκήνωση με παιχνίδι και χαρά! (Α’ – Β’ τάξεις)

Ο μήνας των εκδρομών, ο Μάιος, μάς επιφύλασσε…

Εκδρομή Γ΄ τάξης στη Σωτήρα!
Εκδρομή Γ΄ τάξης στη Σωτήρα!

15 Μαΐου 2018. Ακόμη και τα σύννεφα παραμερίζουν…

Ellinomatheia 2018-Provimet e Gjuhës Greke
Ellinomatheia 2018-Provimet e Gjuhës Greke

Të martën, të mërkurën dhe të enjten 15-17 maj u zhvilluan provimet…

Ekskursion në Korfuz
Ekskursion në Korfuz

E shtunë  12 maj 2018

Moti: i kthjellët, me pak re në horizont që…

Ekskursion i klasës së IV në Këlcyrë
Ekskursion i klasës së IV në Këlcyrë

Klasa e IV zhvilloi një ekskursion të bukur më 10 maj në Këlcyrë!…

Εκδρομή εκπαιδευτικών στην Κόνιτσα
Εκδρομή εκπαιδευτικών στην Κόνιτσα

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 οι εκπαιδευτικοί του…

Tiranë, 29.04.2018
Tiranë, 29.04.2018

Nëse mendoni se ekskursionet tona përfunduan, gaboheni, tani sapo kanë…

Τakimi i 4-t Ndërshkollor i Koreve në Selanik
Τakimi i 4-t Ndërshkollor i Koreve në Selanik

27.4.2018
Zgjimi i herët në mëngjes na është bërë tashmë zakon!…

Simpoziumi Arsimor, 21 prill 2018
Simpoziumi Arsimor, 21 prill 2018

Të shtunën 21 prill 2018, u zhvillua në ambientet e Gjimnazit “Frymë…

100% e nxënësve tanë në provimet e Vellum!
100% e nxënësve tanë në provimet e Vellum!

Τë shtunën, 31. 03.2018 në shkollën tonë, e cila funksionon si qendër…

Τakim me prindërit e Gjimnazit
Τakim me prindërit e Gjimnazit

Me rastin e përfundimit të periudhës së dytë, në Gjimnazin tonë…

Ολοκλήρωση ανοικτών διδακτικών  ωρών
Ολοκλήρωση ανοικτών διδακτικών ωρών

Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου υλοποιήθηκαν…

Lojë në borë!
Lojë në borë!

E premte, 27.2.18

Mbase dita më e ftohtë e dimrit në qytetin tonë!…

Të bardhë…si bora (Klasa e IV)
Të bardhë…si bora (Klasa e IV)

Çajupi ka disa ditë që ka veshur rrobat e bardha! Nga oborri i shkollës…

Olimpiada e II shkollore e Matematikës
Olimpiada e II shkollore e Matematikës

Të premten 23/2/2018 shkolla jonë organizoi Olimpiadën e II shkollore…

E Hëna e Bardhë në Pepeli
E Hëna e Bardhë në Pepeli

Nxënësit e klasave VI, VII, VIII. IX dhe X të Hënën e Bardhë u gjendën…

Një ditë e bardhë…
Një ditë e bardhë…

Të premten 16.2.2018 ne nxënësit e klasës së 10 të Gjimnazit zhvilluam…

Teknologjia dhe të rinjtë…
Teknologjia dhe të rinjtë…

Të premten 16.02.2018 vizituan shkollën tonë 4 studentë të Universitetit…

Material Arsimor

Këtu, mund të gjeni material të pasur arsimor në ndihmë të orës suaj didaktike.