Category: Jeta Shkollore

DSC_0462

Teknologjia dhe të rinjtë…

Të premten 16.02.2018 vizituan shkollën tonë 4 studentë të Universitetit të Selanikut pjesëtar të Lidhjes së Krishterë Studentore të këtij qyteti....

DSC00262

Një ditë e bardhë…

Të premten 16.2.2018 ne nxënësit e klasës së 10 të Gjimnazit zhvilluam një ekskursion të bukur në malin e Çajupit. Aty...