Category: Prindërit

DSC_0040

Ekskursioni i nënave në Berat

Të shtunën 29 prill 2017 u nisëm, me bashkudhëtare nënat e shkollës sonë, për nje ekskursion mbresëlënës me destinacion Beratin-Ardenicen-Kolikondasin dhe...