Radiotelevizioni edukativ i Ministrisë së Arsimit të Greqisë në bashkëpunim me Institutin e Sigurisë Rrugore «Panos Milonas» organizuan Konkursin e Krijimit Digjital «Siguria rrugore: e Drejta e të Gjithëve» për nxënësit e Gjimnazeve.
Qëllimi i konkursit ishte sensibilizimi i nxënësve si dhe aktivizimi i tyre nëpërmjet krijimit të veprave novatore digjitale që nxjerrin në pah kulturën e sigurisë rrugore që duhet kultivuar te qytetarët.

Përgëzime nxënësve të klasës së X të Gjimnazit tonë për pprojektin me të cilin konkurruan dhe për të cilin iu akordua një çmim prestigjioz nga Ministri i Arsimit të Greqisë. !!! Faqen e projektit që krjuan nxënësit mund ta shikoni duke shtypur këtu.

 

34284537_2122939021362275_606801247390924800_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)