Të hënën 21.12.2015 dhe ora 17:00 u zhvillua festa e krishtlindjeve në shkollën tonë. Nxënësit e tre klasave të para së bashku me korin prezantuan një program të bukur festiv me himne, këngë, pjesë teatrale dhe vjersha që na përgatitën per të përjetuar më mirë dhe per të kuptuar më thellë ngjarjen e lindjes së Krishtit që po afron.

Aktivitetin tonë e nderuan me pjesëmarrjen e tyre Hirësia e tij Imzot Dhimitri, Konsulli i Përgjithshëm i Greqisë në Gjirokastër z. Vasilios Tolios me bashkëshortem e tij dhe i nderuari z. Vasil Muka.

Pjesëmarrja në festë ishte mjaft e madhe dhe në fund të gjithë të pranishmit u qerasën me ëmbëlsirat që kishën përgatitur nxënësit së bashku me mësuesit e tyre në shkollë.

 

 

 

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>