Τë shtunën, 31. 03.2018 në shkollën tonë, e cila funksionon si qendër zyrtare çertifikimi e Vellum për njohuritë kompjuterike, u zhvilluan me sukses provimet e radhës ku morën pjesë 19 nxënës të shkollës dhe 5 nxënëse nga konvikti kishtar i vajzave ne Bularat.
Nxënësit e shkollës rezultuan të gjithë fitues dhe në këtë mënyrë çertifikuan njohuritë e tyre në tematikën «Power Point».
Njohja e mirë e Informatikës është një nga aftësitë bazë për zhvillimin e tyre të mëtejshëm profesional. Çertifikata me të cilën nxënësit pajisen ka njohje ndërkombëtare dhe vlefshmëri të përhershme. Urojmë që të vazhdojnë me këtë ritëm dhe të marrin dhe çertifikatat e tjera, për t’u kompletuar në fushën e kompjuterave!!!

 

You may also like...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>