Të shtunën 16.12.2017 në shkollën tonë, që funksionon si qendër testimi për çertifikatën e Vellum, u zhvilluan me sukses të plotë provimet për çertifikimin e njohurive kompjuterike në të cilat morën pjesë 19 nxënës dhe 4 mësues të shkollës «Frymë Dashurie», si dhe 8 nxënës nga institucionet e tjera të Mitropolisë sonë.
Të gjithë nxënësit e shkollës tonë kaluan me sukses provimin, duke përfituar kështu çertifikimin në programin «Përdorim kompjuteri dhe menaxhim arkivash». Është programi i dytë për të cilin nxënësit tanë përftojnë pas provimeve çertifikatën përkatëse.
Përftimi dhe çertifikimi i njohurive kompjuterike është një nga komponentët kryesor për nxënësit për të ardhment e tyre profesionale.Është shumë i rëndësishëm fakti që nxënësit qysh në këtë mosh pajisen me një çertifikatë me njohje ndërkombëtare dhe me vlerë të përhershme.
U urojmë shumë suksese edhe në vazhdim dhe po progresojmë për çertifikimin e radhës!

 

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>