Me gëzim të veçantë na njoftuan se korit të shkollës tonë iu akordua Çmimi Special në Konkursin Ndërkombëtarë të Koreve Shkollore që u zhvillua në Kardhicë të Greqisë. Organizatorët i propozuan gjithashtu korit tonë të përfaqësojë këtë festival dhe në konkursin prestigjioz ndërkombëtarë që do të zhvillohet në Serbi dhe në Itali. I përgëzojmë nxënësit tanë dhe urojmë që të vazhdojnë me të njëjtin zell në mënyrë që të kemi dhe dallime të tjera të rëndësishme.

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>