Të mërkurën 21.12.20156 dhe ora 18:00 u zhvillua festa e Krishtlindjeve në shkollën tonë. Nxënësit e klasës së I-rë dhe të II-të së bashku me korin, dhe grupin e teatrit prezantuan një program të bukur festiv me himne, këngë, pjesë teatrale, vjersha dhe melodi nga nxënësit e pianos që na përgatitën per të përjetuar më mirë dhe per të kuptuar më thellë ngjarjen e lindjes së Krishtit që po afron.

Aktivitetin tonë e nderoi me pjesëmarrjen e tij dhe Mitropoliti i Gjirokastrës Hirësia e tij Imzot Dhimitri. Pjesëmarrja në festë ishte mjaft e madhe dhe në fund të gjithë të pranishmit u qerasën me ëmbëlsirat që kishën përgatitur nxënësit së bashku me mësuesit e tyre në shkollë.

Krishtlindje të bekuara me Frymën e Dashurisë gjithmonë brenda nesh!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)