Brenda një atmosfere të ngrohtë familjare të enjten, 20.02.2020, nxënësit e Gjimnazit drekuan sëbashku në ambientin mikpritës të Mencës së shkollës tonë. Për përgatitjen dhe organizimin e drekës u kujdesën nxënësit e klasës së XII me zell dhe entuziazëm.
Këto raste na japin mundësinë të vimë më afër njëri-tjetrit dhe forcojnë brenda nesh bindjen se “shkolla…është shtëpia jonë”!

Që të shikoni fotografitë, shtypni këtu!!!