Të enjten 9 Nëntor 2017 nxënësit e klasës së X të Gjimnazit ndërmorën një iniciativë simbolike me karakter human. Konkretisht, blenë ushqime dhe i dorëzuan te përgjegjësit e Mensës së të varfërve që organizon Mitropoli e Gjirokastrës, në mënyrë që të tregohen dhe ata sadopak solidar në përpjekjen e heshtur por shumë esenciale të Kishës sonë në ndihmë të njerëzve që jetojnë në skamje.

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>