ARTIKUJT E FUNDIT

Ekskursion në Pepel

Të hënen e bardhë me nxënësit e klasave të mëdha zhvilluam ekskursion në manastirin e Pepelit. Aty kishëm mundësinë qe të...

Vizitë në Shkollën tonë

Të dielën 13 mars kishëm gëzimin e veçantë që të mirëpresim një grup vizitorësh nga shoqata ierapostolike «Dritë Krishti» e Selanikut....

Festa e Nënës

  Në kuadrin e takimeve mujore që organizon shkolla me prindërit për informimin e tyre rreth progresit të fëmijëve, u zhvillua...

Aktivitet ne Korinth

  Të hënën  1 shkurt 2016 shkolla jonë kishte nderin e veçantë të marrë pjesë, pas ftesës që ju bë, në...

Festa e Tre Hierarkeve

Shkolla jone nderoi edhe sivjet Festen e madhe te Tre Hierarkeve, festen e shkronjave te krishtera dhe te dijes. Keshtu, ne...

Prerja e Vasilopitës

Me rastin e fillimit të Vitit të Ri të gjithë bashkë, nxënësit dhe mësuesit e shkollës Frymë Dashurie, prevëm vasilopitën dhe...