ARTIKUJT E FUNDIT
Festa e ngjalljes

Festa e ngjalljes

Fotographi dhe video nga festa jonë më 16 Maj në sallën e shkollës sonë. %%wppa%% %%slideonlyf=1%% %%align=center%%

Εkskursion

Εkskursion

Ditën e Premte më datë 12 Prill do të organizojmë një ekskursion në Kishën e Shën Parashqevisë.