Klasa e VI në përfundim të projektit për studimin e mjedisit lokal në lëndën e Gjeografisë organizoi në sallën e shkollës një ekspozitë me temë: «Duke zbuluar Qytetin e Gurtë». Ekspozitën e vizitun edhe nxënës nga klasa të tjera të shkollës. Përgëzime nxënësve për përpjekjen e tyre krijuese dhe për prezantimin dinjitoz!

You may also like...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>