Shkolla jonë bën të mundur transportin e nxënësve me autobusët e shkollës të cilët janë të sigurt dhe modernë. Autobusët e shkollës me shoferët me përvojë por edhe me shoqëruesit e tyre mbulojnë të gjithë zonën e Dropullit por edhe të qytetit të Gjirokastrës.
[wowslider id=»19″]