Τë enjten 16 nëntor 2017 kishim gëzimin e veçantë të mirëpresim në shkollën tonë nxënësit e shkollës «Apostull Pavli» të Korinthit. I uruam mirëseardhjen në mënyrë melodike në saj të korit tonë dhe shkëmbyem përshëndetje dhe fjalë të ngrohta miqësore, në kujtim të vizitës që kishim zhvilluar dhe ne respektivisht te shkolla e tyre gjatë shkurtit të kaluar. Më pas grupi teatral i tyre na paraqiti një shfaqje me temë jetën e një bamirësi të madh, me origjinë nga Epiri, të Zoi Kaplanit. Vlen për tu përmendur se pikërisht për këtë pjesë teatrale kanë fituar dhe çmim dhe ndër të tjera e kanë prezantuar edhe në Moskë. Mesazhi që morëm është se mbi të gjitha duhet të pasurohemi shpirtërisht dhe jo nga ana materiale, dhe këtë pasuri ta rrisim gjithmonë e më shumë brenda nesh, në mënyrë që të bëhemi dhe ne bamirës në rrethin shoqëror ku ndodhemi.

You may also like...

Add Comment RegisterΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>