Μια ξεχωριστή ημέρα μαθήματος και ψυχαγωγίας έζησαν οι μαθητές της 9ης τάξης του σχολείου μας την Παρασκευή 24 Μαΐου στους χώρους του Γενικού μας Λυκείου. Ο σκοπός της επίσκεψής τους ήταν διττός, αφενός να εξοικειωθούν με τις νέες συνθήκες μάθησης που θα βιώσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ως μαθητές του Λυκείου πλέον και αφετέρου να γράψουν το Διαγνωστικό τεστ, ώστε να εγγραφούν και επίσημα στην επόμενη βαθμίδα των Εκπαιδευτηρίων μας.
Μια μικρή γεύση στα εργαστήρια της Φυσικής και της Χημείας, ένα ευχάριστο μάθημα Έκθεσης στους άνετους χώρους της Βιβλιοθήκης, μια σύντομη προβολή στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου στάθηκαν αφορμή για να ψηλαφήσουν οι μαθητές μας τις όμορφες ευκαιρίες που τους περιμένουν και να αρχίσουν να υποπτεύονται από τώρα τις νέες προοπτικές ζωής που ανοίγονται διάπλατα μπροστά τους.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προαγωγικές εξετάσεις και καλή αρχή σε αυτή την τόσο καθοριστική αλλά συνάμα συναρπαστική πορεία που έχουν ξεκινήσει ήδη πριν από εννέα χρόνια και θα ολοκληρωθεί τα επόμενα τρία μέσα στη ζεστή εκπαιδευτική οικογένεια «Πνοή Αγάπης»!!!