ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ-ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Την Παρασκευή, 3.7.2020, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου μας είχαμε την μεγαλή χαρά να διοργανώσουμε την Τελετή Αποφοίτησης των πρώτων αποφοίτων μας των Εκπαιδευτηριών “Πνοή Αγάπης” Αργυροκάστρου. Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα όπου τα συναισθήματα όλων, μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, ήταν ανάμεικτα. Αφενός χαράς, γιατί ολοκληρώθηκε ένας όμορφος κύκλος και η προοπτική των νέων σπουδών στο Πανεπιστήμιο οπωσδήποτε προκαλεί ενθουσιασμό, αφετέρου λύπης γιατί θα αποχωριστούν τον οικείο χώρο του Σχολείου τους όπου πέρασαν τα πιο όμορφα, καθοριστικά και δημιουργικά τους χρόνια.
Ακριβώς, για να τονιστεί ότι ο σύνδεσμος με το Σχολείο όχι μόνο δεν θα διακοπεί αλλά θα βρει καινούριους τρόπους να σφυρηλατήθει οι μαθητές μας, ως οι πρώτου απόφοιτοι, με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης του Λυκείου, προχώρησαν σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, ιδρύοντας τον Σύλλογο Αποφοίτων των Εκπαιδευτηριών “Πνοή Αγάπης” Αργυροκάστρου.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας Καλή σταδιοδρομία, με τη βοήθεια του Θεού, και ελπίζουμε ότι και στα επόμενα βήματά τους θα πορεύονται ως Πρέσβεις της Αγάπης, μιμούμενοι το παράδειγμα ζωής που τους κληροδότησαν οι πνευματικοί τους πατέρες, ο Αρχιεπίσκοπός μας Αλβανίας κ. Αναστάσιος και ο Μητροπολίτης μας κ. Δημήτριος!

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ!!!