Εκτός από την καθημερινή συστηματική μας μάθηση που έχει ως αποτέλεσμα την καλλιέργειά μας, δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές μας να ενισχύσουν αυτή τη γνώση με περισσότερες πληροφορίες, συμμετέχοντας σε διάφορους μαθητικούς διαγωνισμούς.

Με τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ανακαλύπτουν τις ικανότητές τους, διευρύνουν τις γνώσεις τους. Η συμμετοχή τους επηρεάζει την εξέλιξη και την πρόοδό τους. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η δημιουργική αυτή απασχόληση ενισχύει τη δημιουργική πλευρά του εγκεφάλου, η οποία αναδεικνύει και την ευφυΐα του. Όλες οι διακρίσεις είναι εφόδια για το μέλλον τους.

Οι μαθητές μας διακρίθηκαν στους εξής διαγωνισμούς:

Α) 1ο βραβείο έλαβαν οι μαθητές της 7ης τάξης στον διαγωνισμό με θέμα: «Πόντος, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον», που διοργάνωσε η διεύθυνση πρωτοβάθμιας Σερρών με τη Ραδιοτηλεόραση Ψηφιακών Μέσων.

Οι υπεύθυνες κυρίες, με τις οποίες συνεργάστηκαν οι μαθητές στον διαγωνισμό, ήταν η κα Βασιλική Καραμήτρου και η κα Ελισάβετ Δήμου.

Β) Τιμητικό Δίπλωμα συμμετοχής για τη συμμετοχή της στον Διεθνή Παιδικό-Νεανικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής, με θέμα: «Κοντά ή μακριά είμαστε όλοι ένα» που διοργάνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος, έλαβε η μαθήτρια της 8ης τάξης Flavia Zhuli.

Γ) Βεβαίωση συμμετοχής στον διαγωνισμό με θέμα: «Εμπνέομαι, δημιουργώ, καινοτομώ» που διοργάνωσε το Μουσείο Επιστημόνων και Τεχνολογίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδος έλαβε ο μαθητής της 7ης τάξης Viktor Miho και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί που συνεργάστηκαν με τον Βίκτωρα, ο κ. Γρηγόρης Μπεζιάτης και η κα Μαρίνα Ράτση.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και εκπαιδευτικούς μας!!! Ευχόμαστε να αποκτήσουν όσο γίνεται περισσότερες διακρίσεις στη μαθησιακή τους πορεία, κυρίως όμως, όταν αποφοιτήσουν, να φύγουν με μια καρδιά γεμάτη καλοσύνη, ευγνωμοσύνη και Αγάπη! Αυτές είναι οι ανώτερες διακρίσεις που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος.

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!