Të hënën më 18 dhjetor 2017, një grup nxënësish nga klasa e IV-IX zhvilluan një vizitë dashurie në Shtëpinë e Fëmijës në Sarandë. Fillimisht, vizituam vëllezërit tanë më të mëdhenj në Kolegjin «Frymë Dashurie» në Mesopotam. Aty kënduam të gjithë së bashku melodi Krishtlindjesh. Më pas,vizituam jetimoren dhe shpërndamë disa pako me dhurata që i kishim grumbulluar në shkollë tonë. Në fund, vizituam drejtoreshën e parë të shkollës sonë, znj. Zaharula Curi, për t’i uruar Krishtlindje të bekuara dhe vit të mbarë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)