Të dielën, 24 shtator 2017, vizitoi Mitropolinë tonë Kryepiskopi Anastas. Në kishën Katedrale e pritëm të gjithë, prindër dhe nxënës të shkollave të Kishës sonë, si edhe shumë besimtarë të tjerë. Pas përfundimit të Liturgjisë Hyjnore, në sallën e aktiviteteve të shkollës 9-vjecare nxënësit nxënësit e shkollave paraqitën një program të shkurtër për nder të Kryepiskopit dhe vijoi një qerasmë për të gjithë të pranishmit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)