Μια πολύ σημαντική διαδικτυακή επιμόρφωση (Webinar) σχετικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήριά μας την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021. Επιμορφωτής και ομιλητής στο Webinar ήταν ο κ. Κουτρουμπέλης Απόστολος, Υπεύθυνος Προγραμμάτων Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

   Συνολικά στην επιμόρφωση συμμετείχαν αντιπροσωπευτικά 8 εκπαιδευτικοί από όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που λειτουργούν στην Ιερά Μητρόπολη Αργυροκάστρου. Μέσα από την εξαιρετική παρουσίαση του κ. Κουτρουμπέλη, οι εκπαιδευτικοί μας είχαν την δυνατότητα να εισαχθούν στο χώρο της Επιστήμης της Ψυχομετρίας και να εξοικειωθούν με το διεθνές αναγνωρισμένο και αξιόπιστο Τεστ Ariston. Έτσι, αποκτώντας την απαραίτητη κατάρτιση μπορούν να λειτουργήσουν πλέον συμβουλευτικά στο επίπεδο του σχολείου  βοηθώντας τους μαθητές να προσανατολιστούν κατάλληλα μετά τη διεξαγωγή του αντίστοιχου Τεστ Ariston.

       Ευχαριστούμε θερμά και πάλι τον κ. Κουτρουμπέλη που με φιλότιμο ζήλο, άριστη γνώση και μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στο κάλεσμά μας,  δίνοντας έτσι μία πολύτιμη ευκαιρία κατάρτισης στους εκπαιδευτικούς μας.

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!