Η χορωδία πραγματοποίησε την πρώτη της μεγάλη εκδρομή για φέτος στα Τίρανα. Μέρος του προγράμματός μας ήταν η ξενάγηση στο συγκρότημα Γαλιλαία. Η ξενάγηση στο χώρο ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς παρακολουθήσαμε τον τρόπο παρασκευής των κεριών που ανάβουμε στην εκκλησία, την εκτύπωση των περιοδικών και τη συντήρηση εκκλησιαστικών ειδών, όπως εικόνων.
Επόμενος προορισμός ήταν το Εθνικό Μουσείο όπου ακολουθήσαμε το νήμα της ιστορίας και της αρχαιολογίας. Μετά από την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία στην κεντρική πλατεία των Τιτάνων πήγαμε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εκεί με πολλή χαρά συναντήσαμε την κυρία Πάμελα- Αναστασία Μπαρκστντέιλ, την διευθύντρια του ιδρύματος “Πνοή Αγάπης” , η οποία μας διηγήθηκε την ιστορία του Ναού και των αγιογραφιών του. Μάλιστα, είχαμε την τιμή να μοιραστούμε μαζί της το μεσημεριανό μας φαγητό σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο εκεί κοντά.
Το τέλος της εκδρομής μας ήταν εξίσου καλό, καθώς σταματήσαμε σε ένα εμπορικό κέντρο με πολλά παιχνίδια, πίστα για πατινάζ, καφετέριες, σινεμά και μαγαζιά. Περάσαμε τέλεια και ανυπομονούμε για την επόμενη εκδρομή μας!