Όπως κάθε χρόνο, δεν υπάρχει γωνιά στο σχολείο μας που τώρα τα Χριστούγεννα να μην είναι στολισμένη! Μπαίνοντας κεντρικά αντικρίζει κανείς τη μεγάλη φάτνη με την εικόνα της Γέννησης του Χριστού! Προχωρώντας στους διαδρόμους και στις τάξεις βλέπει κανείς λαμπάκια, δέντρα, δώρα, στολίδια, γιρλάντες, χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα! Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο ζεστή μέσα στην καρδιά του χειμώνα με τα χριστουγεννιάτικα μηνύματα στους τοίχους και τα χαμόγελα των παιδιών!

    Μια άλλη χριστουγεννιάτικη δράση του σχολείου μας είναι το φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ! Οι προετοιμασίες πολλές! Μαθητές και εκπαιδευτικοί καταπιαστήκαμε με καλλιτεχνικές δημιουργίες, σπιτικά εδέσματα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μπογιές, ψαλίδια, κορδέλες και τόσα άλλα που στόλισαν τη μεγάλη αίθουσα του σχολείου. Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 16:30 οι πόρτες άνοιξαν και όλοι όσους είχαμε προσκαλέσει από φίλους και συγγενείς ήρθαν να αγοράσουν από τη δωροέκθεσή μας, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Παράλληλα με το μπαζάρ το σχολείο μας συγκέντρωσε τρόφιμα. Είναι μια προσπάθεια να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν αληθινές ανάγκες χαρίζοντας ελπίδα και αγάπη στην πόλη μας αυτές τις γιορτινές μέρες!

    Τα Χριστούγεννα δεν είναι πια παρά μια ανάσα μακριά και όλες οι τάξεις κάτι προετοίμασαν με πολλή χαρά για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή! Το σχολείο μας τίμησε τη Γέννηση του Σωτήρα του κόσμου με τραγούδια, θεατρικά και ποιήματα στέλνοντας παντού μηνύματα αισιοδοξίας ελπίδας και χαράς σε αυτές τις δύσκολες μέρες!

 

    Και ήρθε η τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές! Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε χωρίς την ευλογία της Εκκλησίας. Έτσι, όλοι συμμετείχαμε στην πρωινή Θεία Λειτουργία και αποχαιρετιστήκαμε με δώρα και ευχές για ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

 

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!