Categories

Ceremonia e diplomimit 2021
Ceremonia e diplomimit 2021

    Brenda në një atmosferë emocionesh dhe gëzimi  u zhvillua më…

Konkursi i pranimit në Gjimnaz
Darkë falenderuese e Maturës 2020-2021
Darkë falenderuese e Maturës 2020-2021

 
    Në datën 23/06/2021 vendosëm te organizonim një…

Ekskursion dyditor i Maturantëve në Korcë-Pogradec
Ekskursion dyditor i Maturantëve në Korcë-Pogradec

    Ne datat 19-20 Qershor 2021 , gjimnazi “Fryme Dashurie ” organizoi…

Ekskursion veror në Sarandë
Insistojmë me programet jeshile
Çmimi i Bashkimit Evropian “Shkollë eTwinning”
Çmimi i Bashkimit Evropian “Shkollë eTwinning”

Edhe pse gjate javes se fundit te shkolles surprizat dhe momentet emocionuese…

Atmosfera paskale në në Kishëzën e shkollës tonë
Konkursi i Luleve – klasa V
Konkursi i Luleve – klasa V

Nxënësit e klasave të pesta që prej muajit mars nisën të vënë…

Testi i orientimit profesional “Ariston” 2021
Testi i orientimit profesional “Ariston” 2021

    Në shoqërinë bashkëkohore është e rëndësishme që individët…

Provimet e klasës së pestë 2021
Provimet e klasës së pestë 2021

Ditën e premte më 21 maj u zhvilluan provimet e klasës së pestë ….

Webinar “Test i Orientimit Profesional Ariston” (18.03.2021)
Webinar “Test i Orientimit Profesional Ariston” (18.03.2021)

    Një trajnim shumë i rëndësishëm online (Webinar) në lidhje…

Punë dhe gëzim … në kopshtin e shkollës sonë!
Punë dhe gëzim … në kopshtin e shkollës sonë!

Ditët e fëundit ëishin fandastikë për ne nxënësit. Në orën e biologjisë…

Përfundimi i Konferencës së Orientimit Profesional
Përfundimi i Konferencës së Orientimit Profesional

    Të shtunën, 6.3.2021, përfunduan punimet e Konferencës së Orientimit…

Konferenca shkollore e Orientimit Profesional
Konferenca shkollore e Orientimit Profesional

    Të shtunën, 27.2.2021, me bekimin e Hirësisë së Tij Mitropolitit…

Kualifikim i nxeneses te Gjimnazit tone  ne raundin e dyte te Olimpiades Nderkombetare te Ekonomise
Mesime on-line- (15-19 shkurt 2021)
Mesime on-line- (15-19 shkurt 2021)

Dija nuk ndalet…edhe kur ne distance punojme…
Nga dita e pare me sukses…

9 Shkurt: Dita Botërore e Gjuhës Greke
9 Shkurt: Dita Botërore e Gjuhës Greke

Sot eshte Dita Nderkombetare e Gjuhes greke. Materiali i mesiperm qe u…

Orientim Profesional: Njihemi me profesionin e mjekut
Orientim Profesional: Njihemi me profesionin e mjekut

    Te shtunen, 06.02.2021, patem mundesine qe te bisedonim me mjeken…