Sot,  më 12.11.2020,  kremtohet festa e Shën Joan Mëshironjësit. Një Shenjto i cili kishte  mëshirën si impenjimin kryesor në jetën e tij.  Ne vendosëm që në shkollën tonë të kontribuonim në përpjekjen e bërë nga Kisha jonë Ortodokse gjatë gjithë këtyre viteve për të mbështetur familjet në nevojë. Kështu që ne krijuam  “Këndin e  dashurisë” për bshkëqytetarët tanë. Vendosëm një kuti në hyrje të shkollës në të cilën do të mbledhim ushqime dhe më pas vetë nxënësit tanë do t’ua ofrojnë familjeve në vështirësi. 

’Mëshira dhe dashuria shenjtërojnë njeriun, e bëjnë të pasur fizikisht dhe shpirtërisht’’ Shën Kozma Etoloi

 

Κούτα αγάπης