ë Enjten, 21.01.2021, në Kishëzën e Gjimnazit tonë u krye, me bekimin e Mitropolitit tonë z. Dhimitër, shërbesa për prerjen e Vasilopitës (keku i shën Vasilit) për Vitin e Ri. Vasilopitën e sivjetshme e bekoi me prezencën e tij liturgjike at Joani, i cili duke iu drejtuar nxënësve dhe mësuesve të shkollës tonë theksoi rëndësinë e përpjekjeve shpirtërore në përmirësimin e cilësisë së jetës sonë. Në fund të gjithëve iu shpërnda nga një kalendar për vitin 2021 i Mitropolisë sonë të Shenjtë.

Urojmë Zoti ta bekojë me shëndet të pasur dhe fuqi krijuese çdo moment të vitit të ri që hapet përpara nesh!

Për shumë vjet!

 

Për më shumë foto klikoni këtu!!!