Informatika

Shkolla jonë funksionon si qendër zyrtare certifikimi për të gjithë të interesuarit.

Më shumë

Aktivitete të Mbasdites

Jeta shkollore nuk ndalon me rënien e ziles në drekë

Më shumë

Ellinomatheia

Shkolla 9-vjeçare funksionon si qendër zyrtare për certifikimin e Gjuhës Greke në provimet që zhvillohen çdo maj.

Më shumë

Artikuj të fundit

Webinar “Test i Orientimit Profesional Ariston” (18.03.2021)
Webinar “Test i Orientimit Profesional Ariston” (18.03.2021)

    Një trajnim shumë i rëndësishëm online (Webinar) në lidhje…

Punë dhe gëzim … në kopshtin e shkollës sonë!
Punë dhe gëzim … në kopshtin e shkollës sonë!

Ditët e fëundit ëishin fandastikë për ne nxënësit. Në orën e biologjisë…

Përfundimi i Konferencës së Orientimit Profesional
Përfundimi i Konferencës së Orientimit Profesional

    Të shtunën, 6.3.2021, përfunduan punimet e Konferencës së Orientimit…

Konferenca shkollore e Orientimit Profesional
Konferenca shkollore e Orientimit Profesional

    Të shtunën, 27.2.2021, me bekimin e Hirësisë së Tij Mitropolitit…

Kualifikim i nxeneses te Gjimnazit tone  ne raundin e dyte te Olimpiades Nderkombetare te Ekonomise
Mesime on-line- (15-19 shkurt 2021)
Mesime on-line- (15-19 shkurt 2021)

Dija nuk ndalet…edhe kur ne distance punojme…
Nga dita e pare me sukses…

9 Shkurt: Dita Botërore e Gjuhës Greke
9 Shkurt: Dita Botërore e Gjuhës Greke

Sot eshte Dita Nderkombetare e Gjuhes greke. Materiali i mesiperm qe u…

Orientim Profesional: Njihemi me profesionin e mjekut
Orientim Profesional: Njihemi me profesionin e mjekut

    Te shtunen, 06.02.2021, patem mundesine qe te bisedonim me mjeken…

Festa e Arsimit (e Tre Hierarkeve) 2021
Festa e Arsimit (e Tre Hierarkeve) 2021

Νdiqni aktivitetin festiv on-line per Tre Hierarket
qe pergatiti Institucioni…

Takimi i stafit pedagogjik të Gjimnazit 2021
Takimi i stafit pedagogjik të Gjimnazit 2021

Të enjten, 21.01.2021, u zhvillua në Sallën e mësuesve të Gjimnazit…

Prerja e Vasilopitës për vitin 2021 në Gjimnazin tonë
Prerja e Vasilopitës për vitin 2021 në Gjimnazin tonë

ë Enjten, 21.01.2021, në Kishëzën e Gjimnazit tonë u krye, me bekimin…

Projekti për sistemin tonë diellor (Gjeografi VII)
Projekti për sistemin tonë diellor (Gjeografi VII)

Sistemi diellor është sistem i organizuar planetësh, të cilët sillen…

Mirë se erdhët në faqen e internetit të shkollave “Frymë Dashurie”

Institucionet arsimore “ Frymë Dashurie “ i përkasin Kishës Ortodokse Autokefale të Shqipërisë , e cila papushim kujdeset për promovimin dhe mbështetjen e arsimit cilësor si edhe formimin tërësor të nxënësve . Institucionet tona arsimore kanë si synim të dyfishtë formimin e shkëlqyer dhe edukimin e krishterë të shpirtit , duke i shërbyer kështu me përkushtim të vërtetës, dashurisë dhe bukurisë.
Shkolla 9-vjeçare u themelua në vitin 2008, kurse Gjimnazi i i Përgjithshëm u përurua në muajin shtator të vitit 2017 nga Kryepiskopi i Shqipërisë z.z.Anastasi.
.

Më shumë…

«Εdukimi i njeriut më duket se është arti i arteve dhe shkenca e shkencave.»

Shën Grigori Theologu

«Arsimimi është edukimi dobiprurës i shpirtit, i cili shumë herë dhe me shumë mundime e pastron atë nga njollat e së keqes.»

Vasili i Madh

«Jeta e pastër është fryti i arsimit të vërtetë.»

Shën Joan Gojarti

Material Arsimor

Këtu, mund të gjeni material të pasur arsimor në ndihmë të orës suaj didaktike.